Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Τσιτσιβάς (tsitsivas.com).

​Η ιστοσελίδα tsitsivas.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας ΑΔΕΛΦΟΙ ΒΑΣ. TΣΙΤΣΙΒΑ Ο.Ε. με ΑΦΜ 081661255 - Β ΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και αριθμό ΓΕΜΗ 264298400000, και που εδρεύει στην οδό Μύρων 21, Λάρισα ΤΚ 414 47.

​Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς ανεπιφύλακτα.

​1. Όροι

Η ΤΣΙΤΣΙΒΑΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις. Η εκάστοτε αλλαγή όρων δεν  αφορά σε παραγγελίες οι οποίες ήδη έχουνε γίνει.

​​​2. ​Περιγραφή προϊόντων

Ενδέχεται οι χρωματισμοί των προϊόντων όπως είναι στο φυσικό προϊόν να διαφέρουν με αυτούς στην ιστοσελίδα λόγω των παραμέτρων φωτεινότητας της οθόνης σας.

3. ​Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας

4. Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Εξοφλήστε άμεσα την παραγγελία σας με την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας με την ασφάλεια συναλλαγών που εξασφαλίζει η vivawallet.com

​​​​Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρώνετε με μετρητά στον εκπρόσωπο της μεταφορικής εταιρίας όταν παραλάβετε το δέμα της παραγγελίας σας.
Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 3,00€.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό

Τράπεζα Eurobank
IBAN : GR86 0260 1580000 3502 00 97540
Δικαιούχος λογαριασμού: ΑΦΟΙ Β ΤΣΙΤΣΙΒΑ ΟΕ

​5. ​​Αποστολή Προϊόντων

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας:

Αποστολή με courier 

Παραλάβετε τις αγορές σας με courier εντός 2-5 εργάσιμων ημερών, με μηδενικό κόστος.

Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλάβετε τις αγορές σας την επομένη εργάσιμη ημέρα, χωρίς επιπλέον κόστος, από το κατάστημά μας επί της οδού Μύρων 21 στη Λάρισα, ΤΚ 41447.

Για παραγγελίες στο Εξωτερικό:

Ο μέσος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 2-10 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον προορισμό. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής στη χώρα σας, τηλεφωνικά στο +30 2410 253518 ή με email στο info@tsitsivas.com.

​​6. ​​​Πολιτική επιστροφών

6.1 Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας όσο είναι στο στάδιο της Επεξεργασίας, αποστέλλοντάς μας email στο sales@tsitsivas.com με θέμα "Ακύρωση παραγγελίας"

Δωρεάν ακύρωση παραγγελίας με άμεση επικοινωνία με το κατάστημά μας στο +30 2410  253518

6.2 Φυσική αλλαγή προϊόντος

Δωρεάν φυσική αλλαγή όλων ή μερικών από τα προϊόντα της παραγγελίας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. 

6.3 Επιστροφή Προϊόντος

Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013)

Τα προϊόντα μας παραδίδονται με τη συσκευασία του εργοστασίου. Εάν το προϊόν που θα λάβετε δεν είναι συσκευασμένο, αρνηθείτε να το παραλάβετε.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα tsitsivas.com εντός 14 ημερολογιακών ημερών, με δική σας επιβάρυνση των εξόδων αποστολής και με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας. Ακόμη μπορείτε να παραδώσετε το προϊόν στο κατάστημά μας στη διεύθυνση: Μύρων 21, Λάρισα, ΤΚ 41447.

Εντός των 14 ημερολογιακών ημερών πρέπει να μας γνωστοποιήσετε την πρόθεσή σας να εξασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@tsitsivas.com ή μέσω συστημένης επιστολής προς την εταιρία «ΑΦΟΙ Β ΤΣΙΤΣΙΒΑ ΟΕ» στη διεύθυνση: Μύρων 21, Λάρισα, ΤΚ 41447.

Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση, δηλαδή να μην είναι φθαρμένη, κατεστραμμένη, λερωμένη ή αλλοιωμένη καθ’οιονδήποτε τρόπο.

Στην περίπτωση που επιλέξετε δική σας μεταφορική εταιρία αναλαμβάνετε τον κίνδυνο μεταφοράς μέχρι να το παραλάβουμε.

Αφού ελεγχθεί η συσκευασία και το περιεχόμενό της, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα που καταβάλετε για την αγορά του προϊόντος ή θα γίνει αντικατάσταση αυτού σε περίπτωση που το επιθυμείτε.

Εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ενδέχεται να μην γίνει δεκτή η επιστροφή του. 

Σε κάθε περίπτωση, εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης του καταστήματός μας.

Μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του προϊόντος, η επιστροφή θα ολοκληρώνεται σε 20 εργάσιμες  ημέρες. Εφόσον η αγορά έχει γίνει μέσω PayPal θα γίνει με τον ίδιο τρόπο επιστροφή χρημάτων. Εάν η αγορά έχει γίνει με αντικαταβολή ή κάρτα θα σας επιστραφούν τα χρήματα μέσω τραπέζης που θα δηλώσετε.

Κάθε επιστροφή γίνεται προς τη διεύθυνση: ΑΦΟΙ Β.ΤΣΙΤΣΙΒΑ ΟΕ, ΜΥΡΩΝ 21, ΤΚ 414 47, ΛΑΡΙΣΑ,  προσκομίζοντας απαραίτητα την απόδειξη.

6.4 Απαραίτητες προϋποθέσεις αλλαγής/επιστροφής προϊόντος :

1) Η άρτια κατάσταση του προϊόντος (όπως το παραλάβατε),

2) Η μη αφαίρεση των ειδικών σημάνσεών του (καρτελάκια/barcodes)

3) Η επιστροφή απόδειξης λιανικής πώλησης (κατόπιν έλεγχο και έγκριση της εταιρείας μας).  

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάστασης αυτών.

Κάθε επιστροφή γίνεται προς τη διεύθυνση: ΑΦΟΙ ΒΑΣ ΤΣΙΤΣΙΒΑ ΟΕ, ΜΥΡΩΝ 21, ΤΚ 414 47, ΛΑΡΙΣΑ,  Τηλέφωνο: +30 2410 253518, προσκομίζοντας απαραίτητα την απόδειξη.

Η εταιρεία δεν θα κάνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή που επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής και πραγματοποιείται με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών εκτός της ACS και της Γενικής Ταχυδρομικής

Για την κάθε αλλαγή ισχύει η εκάστοτε τρέχουσα τιμή κάθε προϊόντος.

7. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.tsitsivas.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ΤΣΙΤΣΙΒΑΣ και προστατεύεται από σχετικές διατάξεις. Απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταφορά, πώληση, χρήση, διανομή, του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.tsitsivas.com  χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.​

8. ​Προσωπικά δεδομένα και απόρρητο συναλλαγών

Τα στοιχεία των χρηστών και των συναλλαγών τους θεωρούνται απόρρητα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

9. Ασφάλεια συναλλαγών

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL), μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet.

10. Νόμισμα συναλλαγής

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε Ευρώ (€)